PORTFOLIO

De samenwerking met Ineke is een echte verademing.

Met een flinke dosis expertise, een persoonlijke touch en zeer tijdige opleveringen is zij een echte aanwinst voor onze organisatie. Ineke levert keer op keer parels op en het is knap hoe ze een draai geeft aan onze huisstijl. Heel blij met deze samenwerking!

Rowan Geurtsen
Toshiba Tec Netherlands

5/5
Ik werk heel graag samen met Ineke.

Ze neemt de briefing in zich op en denkt mee om het beste resultaat te krijgen. Onze POS-materialen zijn steeds piekfijn afgewerkt, binnen de gevraagde termijn. Naast een heel goede vormgever, is Ineke ook een heel fijne madam om mee samen te werken.

Een aanrader!

Patricia de Bruycker
Evergreen Garden Care

5/5
Ineke is een harde werker, professioneel en betrokken.

Toen ik besloot een ondernemerscursus voor interieurprofessionals te ontwikkelen kwam ik bij Ineke terecht voor het grafische werk. Wat onwijs fijn is onze samenwerking geweest! Ineke is een harde werker, professioneel en betrokken. Ze stond klaar wanneer nodig was en kwam afspraken altijd na. Ze werkte een prachtig werkboek en digitale lesdocumenten uit, op basis van mijn al bestaande logo en huisstijl. Ineke, wat ben ik blij dat ik dit project met jou samen heb mogen doen! Ik kan jou aan iedereen van harte aanbevelen.

Laura Hindriks
Laura Hindriks interieurontwerp

5/5